Sociedad

Espot veu complicat incloure els grups parlamentaris en la negociació de l'acord d'associació amb la Unió Europea

El cap de Govern ha explicat que la demanda s'ha traslladat als membres de la Comissió Europea però aquest no ho veu amb bons ulls perquè manifesten que les converses les mantenen amb governs

Andorra

En la compareixença que ha fet al Consell General juntament amb el secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, assegura que seguiran treballant per fer veure a Brussel·les la idiosincràsia d'Andorra i ajudarà la posició negociadora d'Andorra. Tot i això, ha volgut deixar clar que en les diferents reunions ja van amb una posició consensuada amb els diferents grups que formen part de l'acord polític.

De fet, el president del grup parlamentari de Terceravia, Josep Pintat, ha recordat que aquesta demanda emana de l'acord que es va signar a l'antic edifici de Ràdio Andorra. En aquest sentit, també ha demanat que faciliti la documentació de les negociacions a la comissió legislativa d'Exteriors. També ha mostrat els seus dubtes sobre qui controlarà el sistema de quotes d'immigració en la lliure circulació de persones. Espot ha mostrat la voluntat que s'adopti una posició consensuada amb la Unió Europea i s'estableixi la fórmula de càlcul en l'acord.

De la seva banda, el PS ha preguntat pels temors dels col·legis professionals i ha manifestat que la setmana vinent aprovaran la llei reguladora d'aquest ens.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00