Más deportes

Torna la Casamanya Extrem amb recorreguts i proves per a totes les edats

Les inscripcions es troben obertes a www.casamanyaextrem.com des d'aquest dilluns i esperen que hi participin al voltant de 200 corredors

Andorra

La pandèmia i la meteorologia han impedit que la crusa de muntanya s'hagi pogut disputar el dos darrers anys. La setena edició es celebrarà el proper 19 de juny amb tres recorreguts diferents per a tots els públics i amb la novetat d'un curs d'iniciació a les curses verticals per als més petits.

La Casamanya Extrem tindrà un recorregut de 5 quilòmetres i 1.440 metres de desnivell positiu i serà puntuable per la Copa d'Andorra de Curses de Muntanya. La sortida tindrà lloc al carrer major d'Ordino i l'arribada serà al cim del Casamanya.

El segon recorregut és el de la Casamanya Clàssic amb 3,5 quilòmetres de distància i 760 metres de desnivell amb sortida des del Coll d'Ordino i arribada al cim del Casamanya.

Per altra banda, l'edició d'enguany inclou un nou recorregut per a les categories infantils. La Mini Extrem té una distància de 2,4 quilòmetres i 400 metres de desnivell, amb la sortida al Coll d'Ordino i arribada a la roca que hi ha a mig camí del Casamanya.

Les inscripcions es troben obertes a www.casamanyaextrem.com des d'aquest dilluns i esperen que hi participin al voltant de 200 corredors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00