Sociedad

Rossell creu que caldria reforçar l'àrea de la policia judicial

Tant ell com el cap de Govern, Xavier Espot, han destacat el gran paper que han fet els cossos de seguretat durant la pandèmia

Andorra

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha manifestat que el cos d'ordre sempre necessita de més efectius i ha posat de manifest les tres promocions que s'han fet durant aquesta legislatura. En aquest sentit, diu que en els propers dies en sortirà una altra amb vuit agents més.

Considera que l'àrea de policia judicial és la que possiblement s'ha de reforçar més, tenint en compte els delictes que es produeixen més i ha posat l'exemple del tràfic de drogues. En el seu discurs en el marc de la celebració de la patrona de la Policia, ha manifestat el desig que cada vegada es puguin incorporar més dones.

Tant ell com el cap de Govern, Xavier Espot, han destacat el gran paper que han fet els cossos de seguretat durant la pandèmia, així com la tasca que fan per garantir la seguretat ciutadana, un dels principals pilars d'Andorra. Rossell també ha fet un balanç positiu de l'acord amb l'Europol per tal de treballar conjuntament amb tots els cossos especials europeus i d'arreu del món.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00