Fútbol | Deportes

Adrià Altimira assegura que són conscients que estan molt a prop de fer història amb l'FC Andorra

L'enfrontament davant els murcians serà dissabte a les 20.30 hores, en directe al Carrusel Andorra

andorra

Els tricolors podrien ser equip de Segona A aquest dissabte si guanyen a l'UCAM Múrcia i el Vila-real B no suma els tres punts davant el Linense. La plantilla tricolor no amaga el desig de poder celebrar l'ascens a casa amb l'afició.

El lateral, Adrià Altimira manifesta que la plantilla sap que està a punt de fer història, ja que estan molt a prop de pujar de categoria. Deixa clar que es centren en guanyar i que intentaran no estar pendents del que faci el filial groguet.

Si no es pogués aconseguir l'ascens aquest dissabte, reconeix que ho poden passar malament la setmana vinent a la Línea de la Concepción degut a les elevades temperatures que hi podria haver. Tot i això, manifesta que els jugadors saben que no els hi pot escapar aquesta gran oportunitat que tenen.

D'altra banda, Sergio Molina és dubte de cara al partit davant l'UCAM Múrcia després de la lesió que es va fer al peu a Alcoi. Recordar que l'enfrontament davant els murcians serà a les 20.30 hores i no a les 18.30 hores com s'havia fixat en un primer moment, en directe al Carrusel Andorra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00