Más deportes
Andorra Multiesport Festival

Torres i Mortés a La Graderia especial per l'Andorra Multiesport Festival

El programa s'emetrà des del village del Parc Central i també comptarà amb la presència de dos subcampions mundials: Cristopher Clemente i Tomy Misser

La Graderia emetrà un programa especial des del village de l'Andorra Multiesport Festival el 23 de juny

Andorra la Vella

El ministre de Turisme, Jordi Torres, i el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, seran les autoritats convidades al primer dels dos programes especials de La Graderia amb motiu de l'Andorra Multiesport Festival que tindrà lloc aquest dijous des del village del campionat, al Parc Central.

Tots dos comentaran les dues proves que se celebraran just en aquell cap de setmana: la Trail 100, amb sortida des d'Ordino, i l'Andorra 21 Ports, prova ciclista per etapes que transcorrerà pels principals ports de muntanya del país.

El programa, conduït per Albert Sanjuan, comptarà amb primeres figures en cadascuna de les disciplines.

Pel que fa a la Trail 100, que enguany forma part del circuit UTMB World Series, l'especial comptarà amb la presència del subcampió del món de trail els anys 2017 i 2018, Cristopher Clemente. També hi seran la corredora i preparadora lleidatana Sílvia Puigarnau, i l'atleta solidari Mario Yllera, qui corre per recaptar fons per lluitar contra l'ELA.

Pel que fa a l'Andorra 21 Ports, La Graderia especial comptarà amb el 14 vegades campió d'Espanya, dues vegades campió d'Europa, dues vegades subcampió del món, Tomy Misser, així com el guanyador de l'edició del 2021, David Fernàndez, i la ciclista i pilot Maria Salvo qui va perdre la seva germana en un accident al Rally Vidreiro Centro de Portugal i qui explicarà com l'esport l'ha ajudat a superar la tragèdia.

Tot plegat en una hora de programa oberta a la participació i presència del públic des del village del Parc Central que arrencarà el dijous 23 a les 3 de la tarda.

L'especial està patrocinat per Financera d'Assegurances.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00