Sociedad

Neix Andorra Selected

Andorra turisme ha creat aquesta marca dissenyada per atraure visitants amb alt poder adquisitiu

Andorra

L’objectiu és millorar i internacionalitzar el perfil del turista, aconseguint que allargui les estades i que la seva despesa mitja augmenti significativament. Així ho explicaven el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres i el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, durant la presentació d’aquest nou projecte, des d'on han detallat que les empreses que hi vulguin optar hauran de comptar amb el reconeixement de marques internacionals, oferir els seus serveis en almenys quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), disposar d’un servei d’alta qualitat en el producte i en l’atenció al client i aplicar polítiques internes de qualitat, i realitzar auditories constants pròpies i garantir polítiques de sostenibilitat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad