Actualidad

Desperta Laurèdia demana una consulta popular per millorar el servei del bus parroquial

En la sessió també han debatut sobre la recollida de residus selectiva

Andorra

Arran dels neguits expressats pels veïns d'Aixirivall i Juberri, els consellers de la minoria laurediana han aprofitat el consell de comú, que s'ha celebrat aquest matí, per demanar a la majoria que impulsi una consulta popular amb l'objectiu de millorar el servei del bus parroquial. D'aquesta manera, el conseller Cerni Cairat ha demanat que es parli amb els quarts perquè s'adapti a les necessitats dels seus veïns, els horaris i les freqüències de pas.

Per la seva part, el cònsol major, Josep Majoral, ha destacat que la principal millora que hi haurà és que arribarà a Nagol, una zona on no n'hi havia.

En la sessió també han debatut sobre la recollida de residus selectiva. Cairat ha demanat que s'estudiï la possibilitat d'introduir el servei de porta a porta, una opció que Majoral veu bé tot i que no es podria implantar a tota la parròquia. A més, han autoritzat la pràctica de 'rollers' a la carretera secundària de la Rabassa per facilitar que els esquiadors puguin entrenar en èpoques en què no hi hagi neu, i posteriorment s'autoritzarà a totes les carreteres secundàries.

Per altra banda, Majoral ha anunciat l'entrada d'un pla parcial que projecta edificar sis blocs de pisos de sis altures a la zona del quart de Nagol. Un projecte important, però assegura que no hi ha una gran explosió de demandes per construir a la parròquia.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad