Actualidad

Un cotxe cau dins d'un forat de les obres al Carrer Prat de la Creu

Segons informa el Servei de Circulació d'Andorra la Vella no hi ha danys personals

Andorra

Els fets han tingut lloc a primera hora de la tarda quan un vehicle que sortia de l'aparcament de Centre Ciutat ha caigut dins d'una rasa. L'incident s'ha produït per una mala col·locació de les plaques metàl·liques que cobreixen aquestes rases i el cotxe ha caigut dins el forat.

Fins al lloc dels fets s'han acostat la policia i els bombers. El vehicle ha estat retirat per una màquina excavadora. Segons informa el Servei de Circulació d'Andorra la Vella no hi ha danys personals.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad