Fútbol | Deportes
FUTBOL

El FC Pas de la Casa i l'Atlètic Amèrica impugnaran els partits de la Copa Constitució per alineació indeguda

Tres equips van alinear algun jugador sancionat del curs passat i això pot fer canviar el quadre de la competició del KO, que havia disputat els vuitens de final sense sorpreses

Un moment del partit entre l'Atlètic d'Escaldes i el Pas de la Casa de la Copa Constitució del passat diumenge que és objecte d'impugnació per alineació indeguda. / FAF

Andorra la Vella

El Pas de la Casa i l'Atlètic Amèrica impugnaran els partits de la Copa Constitució per alineació indeguda.

Tres equips van alinear algun jugador sancionat del curs passat i això pot fer canviar el quadre de la competició del KO, que havia disputat els vuitens de final sense sorpreses.

Un d'ells és el vigent campió, l'Atlètic Escaldes que va alienar a Víctor Alonso, jugador que va rebre sanció la passada temporada amb l'FC Santa Coloma. Els de Fede Bessone van guanyar el seu partit 2-1 contra el Pas de la Casa, però els de Sebas Varela han impugnat el partit.

Qui també ho ha fet és l'Atlètic Amèrica, que va caure 1-4 contra la UE Engordany. En aquest cas, els de Jesús Barón van alinear Josele Aguilar que tenia un partit de sanció de l'any passat. Fonts de l'Atlètic Amèrica han explicat que la decisió es va sotmetre a la plantilla i els jugadors van decidir per unanimitat la impugnació. Expliquen que abans de jugar havien preguntat a la Federació Andorrana de Futbol per si algun jugador tenia sanció. Per aquest motiu no van fer jugar Andrés Bríñez i Isaac Caracuel.

Finalment, l'FC Encamp va fer jugar Rodrigo Valera, però en aquest cas els encampadans van perdre contra el Sant Julià.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00