Política | Actualidad
ELECCIONS GENERALS 2023

Xavier Espot anuncia accions legals pels atacs difamatoris durant la campanya

El cap de llista demòcrata publica un vídeo a les xarxes socials anunciant la decisió contra un mitjà espanyol i un pamflet anònim que ahir circulava pel país

El cap de llista demòcrata, Xavier Espot, en un míting a Encamp. / Demòcrates

Andorra la Vella

El cap de govern en funcions i candidat a la reelecció per Demòcrates, Xavier Espot, emprendrà accions legals contra els mitjans i persones que han enterbolit la campanya electoral amb informacions, al seu entendre, difamatòries sobre Andorra i sobre ell.

En concret, contra un mitjà espanyol i contra un pamflet que ahir circulava pel país i que acusaven Espot i la seva família d'haver-se afavorit durant la intervenció de BPA.

En un vídeo publicat a les xarxes socials, Espot justificava no haver-se defensat dels atacs per no donar visibilitat "a falsetats". Però després de les eleccions iniciarà accions legals.

Espot ha assegurat que tampoc no ha volgut convertir la campanya electoral en un fangar responent les acusacions que s'han llançat especialment des d'un mitjà de comunicació espanyol.

Sí nega al vídeo totes les acusacions.

Míting de tancament de campanya

El candidat de Demòcrates a cap de Govern fa en general un balanç positiu de la campanya electoral després de reunir la passada nit més de 200 persones al centre de congressos de la capital al míting de tancament.

Espot creu que Demòcrates ha demostrat tenir "un full de ruta", ser "la força política més capacitada i amb més rigor per govern els propers 4 anys".

El candidat a la reelecció creu que la formació taronja és "la més preparada per encarar els reptes que té plantejats el país" i que les solucions que proposen son "les més centrades i equilibrades".

El cap de llista demòcrata es mostra confiat de cara a les eleccions de diumenge, utilitzant com a element essencial el balanç dels darrers quatres anys en què, segons diu, "no tot ha anat malament" i que hi ha hagut "un govern al timó en els moments més difícils per al país" com durant la pandèmia.

Espot creu que Demòcrates tornaran a guanyar les eleccions i tindran de nou la responsabilitat de governar perquè creu que Andorra és "país de ponderació" i la ciutadania vol "un govern de centre".

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00