Fútbol | Deportes
WOMEN'S UEFA NATIONS LEAGUE

La selecció afronta amb moltes ganes i més experiència el partit contra Malta

Inaugura la segona finestra internacional de la Lliga de Nacions femenina amb l'objectiu de donar la sorpresa al Centenary Stadium (20h)

Maria Moles i Tere Morató a l'entrenament de la selecció femenina de futbol previ al partit contra Malta de la UEFA Nations League. / FAF

Andorra la Vella

La selecció absoluta afronta amb moltes ganes i més experiència l'inici de la segona finestra de la Lliga de Nacions, avui contra Malta.

Les jugadores van realitzar ahir el darrer entrenament a l'escenari del partit, el Centenary Stadium, on disputen a partir de les 8 d'aquesta tarda el primer duel d'aquesta finestra.

Malta arriba primera del grup C, amb dues victòries, mentre que Andorra suma una victòria i una derrota. Però el seleccionador, José Martín "Guti", afirma que l'equip arriba millor que a l'anterior convocatòria.

Les jugadores afronten el partit amb moltes ganes i confien en donar la sorpresa. Han treballat molt intensament les darreres setmanes i tenen més confiança i seguretat, tal i com ha explicat Èrica Gonçalves, migcampista de la selecció.

Per a aquesta segona tanda internacional, Guti presenta quatre novetats sobre l'anterior convocatòria: Luz Zurdo, Laura Borja, Júlia Domingo i Gemma Lluch. De les quatre, dues debuten en competició oficial: Zurdo i Domingo.

El partit de tornada serà dimarts a l'Estadi Nacional a les 7 de la tarda.