Economía y negocios
NOTÍCIES D'EMPRESA

El grup Hiper Pas obre un segon Eco River al Principat

Dins River Centre Comercial a Encamp, ofereix 160 m2 de productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies

Un dels espais del nou Eco River del grup Hiper Pas a Encamp. / Grup Hiper Pas

El grup Hiper Pas obre des d'aquest dimarts el segon Eco River al Principat, ampliant així la seva oferta amb un nou establiment situat a la Plaça del Consell d’Encamp.

Després d’una profunda remodelació de l’espai, el nou Eco River, compta amb una superfície de 160 m2, destinats a oferir específicament productes naturals, ecològics, sense gluten, bio i especials per a totes les intoleràncies.

S’hi podrà trobar el més ampli assortiment de productes, des d'alimentació seca i fresca, com pasta, arrossos, pans, brioixeria, conserves, carn, fruita o fruits secs, a begudes vegetals, sucs, vins ecològics així com complements alimentaris i productes per la cura personal, productes per la llar i un espai gourmet amb marques referents al mercat i al millor preu.

Seguint en la línia de la omnicanalitat i la digitalització del Grup, el client gaudirà d’una autèntica experiència de compra, amb solucions digitals d'avantguarda. Per més comoditat, el client podrà aparcar gratuïtament al pàrquing del River Centre Comercial a Encamp i pagar amb la Targeta Client River.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00