Sociedad
DETENCIONS

Detingut per robar 3.000 euros en ampolles de whisky d'un supermercat

Es tracta d'un resident de 53 anys que havia aconseguit sostreure fins a 54 ampolles en diverses actuacions

Despatx central de la Policia / ANA

Andorra la Vella

Un resident de 53 anys ha estat detingut per la policia després d'haver sostret fins a 54 ampolles de whisky d'un supermercat en diverses actuacions.

El valor de la mercaderia furtada ascendeix a 3.000 euros.

La detenció es va realitzar dilluns després de ser interceptat pels serveis de seguretat del centre comercial amb 6 ampolles de whisky que no havia pagat.

L'establiment havia presentat una denúncia dies abans per la sostracció de 24 ampolles més de whisky per part de la mateixa persona.

En l'enquesta posterior, s'ha determinat, a falta d'un inventari més exhaustiu, que aquest home hauria sostret fins a 54 ampolles d'aquest licor d'aquest supermercat per un valor total de 3.000 euros.

Durant la setmana la policia ha arrestat cinc persones més per diversos delictes. El dimarts de matinada, agents del cos d'ordre van detenir durant un control rutinari un resident de 41 anys per dur una pastilla d'èxtasi i mitja d'heroïna. El mateix dimarts a Canillo, la policia va interceptar i detenir un altre resident de 57 anys per conduir amb el permís retirat. Dimecres, a les 6 de la matinada, també va ser detingut un altre resident de 46 anys per quebrantament d'una ordenança penal d'arrest nocturn al Centre penitenciari.

I finalment, dues persones més han estat detingudes en les darreres hores per conduir sota els efectes de l'alcohol amb unes taxes d'1,17 i 1,20g/l.s.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00