Sociedad
TURISME

Canillo torna a convocar el pla estratègic de turisme per fomentar l'estiu

El cònsol major signa l'edicte publicat al BOPA pel qual convoca per segona vegada el concurs per adjudicar els treballs per definir l'estratègia turística de la parròquia, amb l'horitzó del 2035

Panoràmica del pont tibetà / Comú de Canillo

Canillo

Canillo torna a convocar el pla estratègic de turisme per fomentar l'estiu.

El cònsol major, Jordi Alcobé, signa l'edicte publicat al BOPA pel qual convoca per segona vegada el concurs per adjudicar els treballs per definir l'estratègia turística de la parròquia, amb l'horitzó del 2035 i potenciar-la especialment de cara als mesos d'estiu. Cal recordar que fa uns mesos ja van fer un primer intent, però ells mateixos el van retirar perquè els calia més temps per definir millor els objectius que buscaven.

Segons explicava el mateix Alcobé en una entrevista al programa Aquí Andorra d'aquesta casa, volen aprofitar l'altitud de Canillo, l'oferta turística i els atractius naturals per augmentar i fidelitzar els visitants que reben durant els mesos de calor. En aquest punt, considera que encara tenen molt marge de creixement i volen aprofitar-ho de la mà del sector privat.

Les empreses interessades podran lliurar les seves ofertes fins al 17 d'octubre i el mateix dia es procedirà a l'obertura dels sobres.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00