Sociedad
SEGURETAT VIÀRIA

Circulació de Sant Julià havia alertat de la manca de visibilitat que provocava la tanca a l'hotel Font de Ferro

Així ho ha remarcat el cònsol major qui ha lamentat la mort d'una vianant atropellada per un autobús de línia fa pocs dies en aquest punt

Tanca al Font del Ferro per a les obres de rehabilitació de l'antic hotel. / Comú de Sant Julià

Sant Julià de Lòria

Circulació de Sant Julià havia alertat de la manca de visibilitat que provocava la tanca a l'hotel Font de Ferro

Així ho recorda en declaracions a SER Andorra el cònsol major, Cerni Cairat, qui lamenta profundament el decés d'una resident arran d'un accident amb un autobús de línia en aquest punt de la parròquia. En aquest sentit, explica que el departament ja havia alertat en el seu moment que la tanca impedia la visió dels vehicles sobre el pas de vianants que estava just al costat, i que va ser per on va creuar la dona.

Assegura que un cop es va produir l'accident, des de Circulació van exigir la retirada immediata d'aquest element, i així ho va fer el ministeri de Territori.

On no entra el cònsol és en la qüestió de les responsabilitats, ja que encara s'està investigant.

Quan a l'Hotel Pol, que ha de ser l'espai on es construeixi la residència universitària, comenta que es reuniran en els pròxims dies amb els responsables dels ministeris d'Educació i d'Habitatge, perquè volen que també es destinin alguns pisos a joves que es vulguin emancipar. De les converses amb la cartera que dirigeix Ladislau Baró espera conèixer el nombre d'alumnes matriculats en cursos presencials a l'Ud'A i a la resta d'universitats privades que podrien ocupar un immoble de la residència, per destinar a la resta al parc públic.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00