Economía y negocios
CAMBRA DE COMERÇ

Espot reclama més implicació al sector privat en la construcció d'habitatge a preu assequible

El cap de Govern ha estat contundent davant del públic assistent en la presentació de l'informe econòmic de la Cambra

El cap de Govern, Xavier Espot, i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Josep Maria Mas, en la presentació de l'informe econòmic del 2023 de l'entitat. / ANA

Andorra la Vella

El cap de Govern, Xavier Espot, ha estat contundent davant del públic assistent en la presentació de l'informe econòmic de la Cambra de Comerç, corresponent a l'any passat, i que majoritàriament pertanyia al sector privat. Així els ha instat a reunir-se a curt termini per analitzar les seves necessitats perquè puguin col·laborar d'una forma més activa en la resolució del problema de l'habitatge, que passaria per la cessió dels terrenys per part de les entitats públiques i que ells construeixin els edificis, a canvi, evidentment, d'una concessió.

Una altra demanda per part de la Cambra de Comerç que ha respost Espot fa referència a la Zona Franca i a la possibilitat que estigui enllestida aquest mandat. En aquest punt, els urgeix a decidir-se si és això realment el que necessiten i, si és així, que escullin com més aviat millor el model que volen per treballar-hi amb més fermesa.

Finalment, si es valida l'acord d'associació s'ha compromès a acompanyar les empreses i també els ha assegurat que formaran part del comitè mixt que vetllarà pel seu compliment i per minimitzar l'impacte que pugui generar.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00