Ciencia y tecnología
CONFERÈNCIES

L'evolució humana centra la primera de les conferències de la Universitat d'estiu

El paleontòleg José Maria Bermúdez de Castro va ser l'encarregat d'oferir la lliçó inaugural posant èmfasi en la tecnologia

El paleontòleg José Maria Bermúdez de Castro durant la lliçó inaugural de la 40a Universitat d'estiu i tardor. / ANA

Andorra la Vella

L'evolució humana centra la primera de les conferències de la Universitat d'estiu i tardor que es va inaugurar ahir al vespre.

El paleontòleg, codirector de les excavacions dels jaciments de la serra d'Atapuerca i director del Centre Nacional d’Investigació sobre l'Evolució Humana, José Maria Bermúdez de Castro va ser l'encarregat d'oferir la lliçó inaugural posant èmfasi en la tecnologia com a característica essencial de l'evolució humana.

De Castro, però, va fer un advertiment al respecte de l'ús d'aquesta tecnologia, assegurant que"cal controlar-la i regular-la". També ha alertat dels perills de la intel·ligència artificial.

La 40 Universitat d'estiu i tardor continuarà avui amb un col·loqui sobre la humanitat davant els límits del planeta a càrrec de Frédérique Chlous, professora d'antropologia i directora general delegada de recerca al Museu Nacional d'Història Natural de París, i presidenta del Comitè Científic de l'Agència Francesa de la Biodiversitat. Serà a les 7 de la tarda al Centre de congressos d'Andorra la Vella.

Les conferències continuaran fins el 24 de setembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00