Ocio y cultura
JORNADES

Arrenquen les jornades de bruixeria que ompliran de conferències, llibres i esoterisme Sant Julià

El catedràtic navarrès Jesús María Usunáriz va ser l'encarregat d'obrir el certamen ahir amb un col·loqui sobre la imatge de la bruixa al llarg de la història

El catedràtic d’història moderna i d’història de l’art de la Universitat de Navarra, Jesús María Usunáriz, ha estat l'encarregat d'obrir les terceres jornades de bruixeria d'Andorra amb una conferència. / ANA

Sant Julià de Lòria

Arrenquen les terceres jornades de bruixeria que ompliran de conferències, llibres i esoterisme Sant Julià de Lòria.

El catedràtic navarrès Jesús María Usunáriz va ser l'encarregat d'obrir les jornades, ahir al vespre, amb un col·loqui sobre la imatge de la bruixa i la seva construcció des de l'edat mitjana i fins l'era contemporània.

Les jornades pretenen dinamitzar la parròquia amb una activitat diferencial i que alhora vol destacar el paper de la dona. Així ho ha posat de relleu la consellera de Turisme del comú lauredià, Judith López.

Avui serà el torn de la presentació de llibres. L'investigador en art rupestre Jordi Casamajor presentarà la seva darrera obra "Simbologia i pensament màgic al Pirineu". Serà a les 7 de la tarda a la què seguirà una altra presentació, la de l'obra de la directora de l'Institut de recerca de cultures medievals de la UB, Meritxell Simó, sobre "Fades i bruixes en la literatura medieval".

Les jornades continuaran fins dissabte amb xerrades, exposicions i presentacions i enllaçaran amb la Vila Medieval que tindrà lloc durant el cap de setmana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00