Política
SESSIÓ DE COMÚ

El comú d'Encamp aprova l'adjudicació del nou casal per un import de 3,5 milions

Durant la sessió d'ahir, la corporació també va presentar l'execució pressupostària del primer semestre que va comptar amb l'oposició del PS

Un moment de la sessió de comú d'Encamp d'aquest dijous. / ANA

Encamp

El comú d'Encamp aprova l'adjudicació del nou casal de la gent gran per un import de 3,5 milions d'euros. La construcció està prevista per aquesta tardor i tindrà un termini d'uns 24 mesos.

Durant la sessió d'ahir, la corporació també va presentar l'execució pressupostària del primer semestre que presenta un superàvit de 6 milions d'euros. Els ingressos han estat per sobre dels 20 milions d'euros, les despeses s'han situat en els 14 milions i l'endeutament arrossegat es troba per sobre dels 17 milions d'euros.

Aquests resultats han provocat les crítiques de l'oposició socialdemòcrata que ha qüestionat l'elevat endeutament mentre no s'inverteix en habitatge social.

En aquest punt, la cònsol major, Laura Mas, ha respost que el comú d'Encamp ha dut a terme moltes accions perquè els privats construeixin pisos de lloguer.

Finalment, el comú ha aprovat el reglament de comitè de personal que permetrà als treballadors de la corporació encampadana expressar les seves preocupacions o aportar millores en drets laborals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00