Sociedad
EDUCACIÓ

El programa Tàndem s'allargarà fins els sis mesos i es reflectirà a la nota final

Es una de les principals novetats del projecte al qual participaran enguany 68 alumnes d'FP repartits en 11 equips

El secretari d’Estat d’Educació i Universitats, Josep Anton Bardina, i el secretari d’Estat d’Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Saura durant la presentació del Projecte Tàndem per a alumnes d'FP. / JAViladot

Andorra la Vella

El programa Tàndem s'allargarà fins els sis mesos i es reflectirà a la nota final de l'alumne.

La novena edició del projecte, que té per objectiu el desenvolupament de la innovació i l'emprenedoria als estudiants de formació professional, ampliarà el període d'estada a les empreses de tres a sis mesos i s'inclourà dins el currículum acadèmic. Es una de les principals novetats del projecte al qual participaran enguany 68 alumnes repartits en 11 equips. Així ho ha explicat el secretari d'Estat d'educació, Josep Anton Bardina.

Els estudiants que participen al programa llancen un repte d'innovació a tres empreses, seleccionades prèviament per Andorra Business. Enguany les companyies triades son Globalrisc, Sira i Montpackers. En els nou anys del projecte un total de 27 empreses han pres part en el programa que impulsen conjuntament Andorra Business i el ministeri d'Educació.

Enguany el programa Tàndem també configurarà la nota final de l'alumne en l'àmbit de les competències transversals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00