Ocio y cultura
CONFERÈNCIES

Transversals arrenca aquest divendres amb el concert d'Antònia Font

El cicle cultural escaldenc comença divendres i s'allargarà fins el 6 de novembre amb conferències, concerts i tallers

El grup mallorquí Antònia Font obrirà divendres el quart cicle Transversals, a Escaldes-Engordany.(CARLOS G. CANO)

Escaldes-Engordany

La quarta edició del cicle Transversals arrenca aquest divendres amb el concert d'Antònia Font pel al què es posaran més entrades a la venda.

El cicle cultural escaldenc comença divendres i s'allargarà fins el 6 de novembre amb conferències, concerts i tallers que exploraran des del consum i fins la dansa contemporània.

Pel que fa al concert inaugural d'aquest divendres, a càrrec dels mallorquins Antònia Font, el conseller de vida cultural, Valentí Closa, ha indicat que s'han aconseguit posar algunes entrades més a la venda perquè inicialment s'havia previst un recital de petit format que s'ha ampliat. Actualment estan pràcticament exhaurides però n'hi haurà una vintena més.

Transversals continuarà el 15 d'octubre amb la conferència del doctor en Geografia Humana de la Universitat de Barcelona, Lluís Frago, sobre noves dinàmiques comercials i del consum a l'era de la globalització, segons ha detallat Closa.

El 25 d'octubre tindrà lloc la segona de les conferències del cicle a càrrec de la companyia Nova Galega de Danza sobre l'evolució del ball tradicional. Es tracta d'una companyia que ha rebut nombrosos premis per la transformació de les danses tradicionals a formats més contemporanis. Serà a les 7 de la tarda a l'espai Caldes.

L'endemà, la mateixa companyia oferirà un taller d'expressió corporal a l'edifici La Llanterna.

El 26 d'octubre a la nit tindrà lloc un espectacle de dansa contemporània titulat "Berro". Transversals acabarà el 6 de novembre amb la conferència de la periodista Maricel Chavarria sobre "La falsa inclusió del nou llenguatge inclusiu".