Sociedad
SEGURETAT VIAL

Andorra la Vella destina 135.000 euros a eliminar els reductors de velocitat de l'avinguda Enclar

Era una promesa electoral de la majoria que considerava excessius els 11 trams en aquesta via i a més, apostava per incloure algun pas de vianants més

Pas de vianants amb reductor de velocitat a l'avinguda d'Enclar / Tony Lara

Andorra la Vella

Andorra la Vella destina 135.000 euros a eliminar i a reordenar els reductors de velocitat de l'avinguda Enclar

Era una promesa electoral de la majoria que considerava excessiu els 11 trams que hi ha en aquesta via i a més, apostava per incloure algun pas de vianants més. Així, va treure un concurs el passat juliol per eliminar quatre d'aquests reductors i doblar la llargada dels set restants, entre altres qüestions per eliminar bona part del pendent que tenen, sense perdre l'efecte que els cotxes circulin a menor velocitat. El projecte estava calculat en 120.000 euros, però finalment s'acostarà a 135.000.

Tal com s'havia anunciat, el projecte inclourà un nou pas de vianants, a l'altura de la rotonda de la Margineda, que funcionarà amb un semàfor a demanda i també es modificaran dos més, on s'eliminarà l'elevació i es modificaran les voravies per facilitar l'accés.

Així els ho van explicar el cònsol major, Sergi González, i el conseller de Serveis Públics i Medi Ambient i Patrimoni Natural, Jordi Cabanes, a la seixantena de veïns de Santa Coloma i de la Margineda que van assistir ahir a la reunió informativa organitzada pel Comú, en la qual també van copsar els seus neguits i preocupacions.

Per altra banda, la corporació ha adjudicat els treballs d'assessorament estratègic orientats al desenvolupament d'una visió a futur per a la parròquia, que tindran un cost de 50.000 euros i un termini d'execució de sis mesos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00