Fútbol
FUTBOL FEMENÍ

La selecció tornarà a disputar la Nations League

Estarà de nou enquadrada a la lliga C i ja ha començat a preparar els primers amistosos que seran a finals de mes a Gibraltar

Entrenament oficial de la selecció femenina absoluta de futbol previ al partit contra Montenegro de la fase de classificació de l'Eurocopa del passat mes de maig. / FAF

Andorra la Vella

La selecció femenina absoluta tornarà a disputar la Nations League l'any vinent.

Estarà enquadrada novament a la lliga C i coneixerà les seves rivals al sorteig que celebrarà la UEFA el proper 7 de novembre.

La competició arrencarà al febrer i acabarà a principis de juny.

De nou sota la batuta d'Albert Panadero, les jugadores ja han començat els entrenaments i preparen els primers amistosos, el 24 i 26 d'octubre, contra Gibraltar coincidint amb la finestra FIFA de futbol femení.

En l'anterior disputa, on debutava en competició oficial, Andorra va finalizar tercera de grup, per sobre de Moldavia, amb una victòria, un empat i quatre derrotes, sumant 4 punts.

Primera ronda de l'europeu de la sub17

D'altra banda, de l'1 al 9 de novembre, la sub17 femenina jugarà la primera ronda del campionat d'Europa de la categoria a Hongria contra l'amfitriona, Lituània i Macedònia del Nord.

El combinat nacional sub17 debutarà el 2 de novembre contra Hongria; el 5 de novembre jugarà contra Macedònia del Nord i finalitzarà la ronda el 8 de novembre contra Lituània.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00