Sociedad
URBANISME

Andorra la Vella treu a concurs la reforma de la plaça del Poble

L'espai es dividirà en cinc zones: calmada, activa, festiva, sostenible i presumida i les ofertes es poden presentar abans del 4 de novembre

El comú d'Andorra la Vella ha tret a concurs la reforma de la plaça del Poble

Andorra la Vella

Andorra la Vella treu a concurs la reforma de la plaça del Poble.

La junta de Govern ho va aprovar el dilluns i ahir apareixia l'edicte en un BOPA extraordinari pel qual convoca el concurs per adjudicar les obres de reforma de les places del Poble i Vinyes. Cal recordar que aquest estiu ja van fer la presentació del projecte que pretén revitalitzar i retornar a aquest espai la centralitat de la parròquia. Així, la futura plaça es dividirà en cinc zones; la Calmada per promoure la relaxació, l'Activa per fomentar l'activitat física i la interacció social, la Festiva que acollirà els actes culturals i tradicionals, la Sostenible que promou l'educació al voltant de la consciència ambiental, i la Presumida i atractiva que esdevindrà un punt de promoció pel comerç local.

La proposta anava acompanyada d'un procés participatiu amb els residents perquè acabessin de definir els detalls finals, però des de la corporació encara no s'ha informat del resultat ni tampoc de la participació que va tenir.

Les empreses interessades poden presentar les ofertes abans del 4 de novembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00