Política
TURISME

Cairat manté la confiança en Naturland i avança noves inversions

La minoria exigeix al cònsol que defineixi clarament la seva posició sobre l'ecoparc

Una de les activitats de Naturland. / NATURLAND

Sant Julià de Lòria

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, ha recordat que la corporació ha avalat enguany, i amb un import significatiu, unes pòlisses de crèdit perquè el centre d'activitats de la Rabassa pugui fer front a les despeses de funcionament i també a alguna nova inversió. Així, admet que han demanat a la direcció alguna informació sobre aquests projectes d'inversió, però no dubta del seu compromís. En aquest sentit, assegura que estan treballant en un nou pla de viabilitat que ha de permetre a la societat autofinançar-se.

També s'hi ha referit el cap de la minoria, Josep Majoral, qui ha exigit al cònsol que defineixi clarament la seva posició al respecte de Naturland, ja que si no es manté l'aposta que van començar en el mandat anterior, el malestar entre la plantilla i la direcció podria condicionar la seva atenció cap al client i aquest, perdre l'interès. Un fet que agreujaria els comptes de la societat i del comú.

L'excònsol aposta, per tant, per continuar amb el pla de viabilitat i garantir que es facin les inversions pertinents per no comprometre les finances públiques.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00