Sociedad
CRISI DE L'HABITATGE

La Coordinadora crida a participar a la manifestació de la Seu d'Urgell

L'endemà que Pirineu Viu anunciés la convocatòria, el col·lectiu ha demanat a tota la població que hi participi

Manifestació per un habitatge digne a Andorra. / David Sansaloni

Andorra la Vella

La Coordinadora de l'habitatge digne crida a sumar-s'hi a la manifestació contra l'especulació del 6 de desembre a la Seu d'Urgell.

L'endemà que Pirineu Viu anunciés la convocatòria de la protesta i malgrat assegurar als micròfons de la SER que aparcava les mobilitzacions per centrar-se en l'examen de la llei Òmnibus, la Coordinadora ha demanat ara a tota la població del país que participi a la manifestació veïna després de les declaracions del sector immobilitari i la patronal sobre els fronterers.

El col·lectiu crida tota la poblacó del país a protestar contra l'especulació immobiliària i urbanística que expulsa els treballadors andorrans a viure fora, i demana unir-se als veïns en la mateixa lluita.

La plataforma indica en un comunicat que estan treballant en unes demandes conjuntes per pressionar els ajuntaments del Pirineu, i el Govern i els comuns d'Andorra perquè prenguin mesures "valentes" per "tallar aquest problema d'arrel". I no descarta en els propers mesos mobilitzacions també a Andorra.

La Coordinadora està treballant un pla estratègic a mig i llarg termini per limitar el capital especulatiu. I titlla de "venda de fum" la llei Òmnibus.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00