Sociedad
TREBALL

Immigració intensifica els controls de temporers en situació irregular

El ministeri intensifica les inspeccions davant l'arribada d'una possible allau de treballadors argentins sense contracte

Un control policial rutinari. Immigració ha intensificat les inspeccions per evitar la presència de treballadors temporers en situació irregular. / Policia d'Andorra

Escaldes-Engordany

Immigració està intensificant els controls per evitar la presència de treballadors en situació irregular.

El departament que encapçala la ministra Esther Molné ha intensificat en les darreres setmanes les inspeccions davant una possible arribada de temporers argentins sense contracte. Fins el moment s'han detectat tres treballadors en situació irregular en una empresa d'Encamp i la voluntat de l'executiu és evitar que aquestes situacions es reprodueixin.

Per aquest motiu, el ministeri de Justícia i Interior ha publicat al web d'immigració tots els detalls per obtenir el permís de treball temporer i també les noves condicions per als permisos prorrogables per evitar una allau de treballadors argentins sense perspectives de trobar feina.

La informació també s'ha traslladat a l'ambaixada i el consolat argentins a Espanya perquè s'eviti l'allau d'ara fa dos anys. La previsió enguany és limitar per sota dels 5.000 els permisos de treball de temporada.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00