Fútbol
PRIMERA RFEF

L'FC Andorra vol allargar la bona ratxa a Zamora

Són sis partits consecutius sense perdre i tres sense encaixar cap gol, xifres que reflecteixen el bon moment dels tricolors en aquest principi de temporada

Entrenament de l'FC Andorra a l'Estadi Comunal Joan Samarra. / FCA

Andorra la Vella

L'FC Andorra vol allargar la bona ratxa a Zamora.

Són sis partits consecutius sense perdre i tres sense encaixar cap gol. Unes xifres que reflecteixen el bon moment dels tricolors en aquest principi de temporada i l'alt nivell de confiança de l'equip sobretot després de la victòria la jornada passada davant el Real Unión d'Irun. Però la competició continua i el conjunt de Ferran Costa visitarà demà a partir de dos quarts de quatre de la tarda l'estadi Ruta de la Plata per enfrontar-se al Zamora.

Els castellans són els antepenúltims a la lliga, però l'Andorra farà bé de no refiar-se d'un equip, que encara que ocupi posicions de descens, genera molt perill en atac i porten la iniciativa del joc. El tècnic Ferran Costa es mostra prudent davant el rival de demà.

Els tricolors hauran d'aturar la proposta ofensiva d'un Zamora que ja ho va demostrar en l'últim partit a casa golejant per cinc gols a l'Amorebieta. L'equip entrenat per Juan Sabas ha marcat dos gols més que l'Andorra; i sobre la capacitat en atac i sobre que Manu Nieto encara no s'hagi estrenat com a golejador, a Costa li preocupa zero aquest tema.

Jesus Clemente tornar a estar disponible després de tres jornades i formarà part d'una convocatòria on no hi són Martí Vilà i Alberto Solis per lesió i Berto Rosas concentrat amb la selecció

Carles Rosell

Carles Rosell

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra. Conductor de l’Aquí Esports, col·laborador de Carrusel i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00