Sociedad
INNOVACIÓ

L'Àrea d'Innovació es dotarà amb un pressupost d'entre mig milió i un milió d'euros

Aquesta és una aposta clau de l'executiu per diversificar l'economia i atraure o desenvolupar projectes que aportin alt valor afegit

Un moment de les jornades City Science Network celebrades avui a Andorra la Vella. / ANA

Andorra la Vella

L'Àrea d'Innovació es dotarà amb un pressupost d'entre mig milió d'euros i un milió.

Aquesta és una aposta clau de l'executiu per diversificar l'economia i atraure o desenvolupar projectes que aportin alt valor afegit. Per aconseguir-ho, el Govern ha inclòs en el pressupost de l'any vinent una partida que oscil·larà entre aquestes quantitats, amb la qual, segons ha explicat la ministra d'Economia, Conxita Marsol, podran ajudar les empreses que vulguin desenvolupar els seus negocis al Principat.

Ho ha explicat durant la celebració del City Science Summit, una cimera que se celebra anualment a la seu del MIT, a Boston, on neix la City Science Network, que és una xarxa de ciutats i de país, Andorra, de la qual forma part l'AR+I des de fa 10 anys. La gerent, Vanessa Arroyo ha destacat que en aquests anys s'han desenvolupat diferents projectes relacionats amb l'energia, la mobilitat, el turisme o l'àmbit educatiu enfocats a la realitat nacional i que actualment estan creant amb el ministeri de Medi Ambient, una plataforma que permetrà mesurar el malbaratament alimentari. En aquest punt, valora molt positivament la relació que s'ha establert i com ha evolucionat en aquesta dècada.

Marsol i el director del MIT City Science Lab, Kent Larson, han coincidit en la voluntat d'ampliar el conveni uns quants anys més.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00