Sociedad
SUCCESSOS

La Policia deté tres persones més vinculades amb l'operació antidroga "Llops"

Es tracta de tres homes d'entre 29 i 40 anys als que se'ls ha comisat 50 grams de cocaïna i prop de 2.000 euros en efectiu

Material comissat per la policia en el marc de l'operació 'Llops'. / Policia d'Andorra

Andorra la Vella

La Policia deté tres persones més vinculades amb l'operació antidroga "Llops".

El cos ha comunicat l'arrest de tres homes d'entre 29 i 40 anys, a qui acusaran de cometre delictes contra la salut pública per tràfic de cocaïna. Tot parteix del passat mes de març, quan l'operació antidroga "Llops" va permetre desmantellar un dels punts de venda més importants del país, i que es va saldar amb quatre detencions; dos presumptes traficants i dos compradors. A més es van comissar 170 grams de cocaïna i més de 2.200 euros en efectiu. En aquell moment no es va tancar la investigació i és la que ha permès aquestes noves detencions, amb un nou comís de 50 grams de cocaïna.

Així, el Grup de Delictes contra la Salut Pública, amb el suport del Grup d'Intervenció i del Grup de guies canins va realitzar la primera en un domicili de la capital. En l'escorcoll van trobar un embolcall de grans dimensions amb 37,5 grams de cocaïna i 1.795 euros en efectiu. A Escaldes-Engordany es va produir la segona, però en aquest cas no van poder localitzar cap producte estupefaent.

Finalment, el tercer va ser interceptat quan es dirigia a la feina. Ja aleshores duia a sobre 3,30 grams de cocaïna i 170 euros en efectiu, però a la taquilla del seu lloc de treball li van descobrir 12 embolcalls més. Tots estaven preparats per a la venda.

Des del cos, asseguren que la investigació encara es manté oberta i que no descarten més detencions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00