PREEUROPEU SUB21

La sub21 perd per la mínima davant Portugal en un gran partit dels d'Eloi Casals

Berto Roses va ser l'autor del gol andorrà que va permetre somiar els joves del combinat nacional davant una de les favorites de l'Eurocopa de la categoria

La selecció sub21 cau per la mínima davant Portugal al darrer partit de la fase de classificació de l'Eurocopa de la categoria, disputat ahir a l'Estadi Nacional / MARV

Andorra la Vella

La selecció sub21 perd per la mínima davant Portugal (2-1) en un gran partit dels d'Eloi Casals a la fase de classificació de l'Eurocopa de la categoria.

L'equip va sortir molt ben col·locat en defensa, sense fer concessions a un rival teòricament superior (és el líder del seu grup).

De fet, Portugal inaugurava el marcador al minut 16 amb un gol de rebot i la primera ocasió d'Andorra va arribar deu minuts després de la mà d'Aaron Rodrigo. La selecció andorrana sub21 va tenir encara una altra ocasió per empatar el partit poc abans del descans a càrrec de Nil Linares.

A la represa, la pluja va accelerar la circulació de pilota el què no va impedir que Andorra busqués la porteria contrària. De fet, els nois d'Eloi Casals van sortir amb la intenció d'empatar el partit i puntuar.

Al 48, Gerard Solà la va tenir a tocar plantant-se sol davant el porter rival que va marxar per sobre del travesser.

L'entrada de Berto, Bellido i Balastegui va fer canviar l'esquema de joc de la sub21, més ofensiu. Al minut 82, però, va arribar el segon gol de Portugal i poc abans del final, Berto Roses va aconseguir l'1 a 2 amb què els joves andorrans intentaven capgirar el resultat. Però malgrat la intensitat en temps afegit, la sub21 no va aconseguir la recompensa.

Per al tècnic, Eloi Casals, Andorra va aconseguir ahir posar contra les cordes una de les favorites a guanyar l'Eurocopa sub21 el què mereix tot l'orgull.

La selecció sub21 masculina tanca així la seva participació al preeuropeu de la categoria.