Sociedad
TRANSPORT PÚBLIC

L'executiu busca un assessor en matèria de transport de viatgers

El pressupost destinat es de 30.000 euros i la iniciativa sorgeix del procés participatiu sobre la mobilitat sostenible

Un autobús de les línies internes de transport públic. / Arxiu (ANA)

Andorra la Vella

El Govern busca un assessor en matèria de transport nacional de viatgers.

El cap de Govern, Xavier Espot, signa un edicte al BOPA pel qual contractaran l'assessorament tècnic en matèria de transport nacional de viatgers, amb un preu de 30.000 euros. La iniciativa es desprèn del procés participatiu sobre la mobilitat sostenible i del transport públic per optimitzar el servei. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 28 de novembre i l'obertura serà el 3 de desembre.

En aquest context, també han convocat un concurs públic per contractar l'estudi d'adaptació i d'optimització dels recursos del servei de transport públic nacional, així com l'anàlisi operacional de les parades. En aquest cas, el cost serà de 35.000 euros i els terminis són els mateixos que l'anterior.

Finalment, una darrera licitació per part de la secretaria d'Estat de Transició Energètica, Transport i Mobilitat, que contractarà una empresa que li porti la gestió de la comunicació corporativa, les campanyes de comunicació i les de sensibilització. El cost és de 60.000 euros i les ofertes es poden presentar fins al 21 de novembre.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00