Sociedad
SUCCESSOS

Detingut per agredir una menor i amenaçar-ne un altre amb una navalla

La policia també arresta el conductor de la furgoneta que va atropellar ahir mortalment una turista de 79 anys al Pas de la Casa

La Policia ha arrestat cinc persones en les darreres hores.

Andorra la Vella

Detingut un noi de 18 anys per agredir una menor i amenaçar-ne un altre amb una navalla

La policia va arrestar a Escaldes el jove per uns fets que es remunten al setembre, a Sant Julià de Lòria, quan va agredir la noia de 17 anys i, en el moment en què l'altre menor es va interposar, va treure una navalla i el va amenaçar de mort. Va ser l'hospital qui va alertar al cos la mateixa nit de l'agressió quan la noia va acudir al Servei d'Urgències.

Un altre detingut va ser el conductor de la furgoneta que va atropellar mortalment una turista al pas de la casa. Segons consta al balanç policial va donar negatiu tant a les proves d'alcoholèmia com de drogues.

Al mateix poble fronterer, agents de la policia van arrestar un home per furt de mercaderia d'un establiment de perfumeria i cosmètica per un valor de més de 1.300 euros. En aquest cas és una persona sobre la qual hi havia una ordre de recerca i detenció i, formaria part d'un grup procedent de França el qual la Policia ja tenia identificat per altres fets similars.

Pel que fa a la conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues, han detingut una dona de 36 anys que conduïa un vehicle que presentava diversos danys amb una taxa de 2,51. També va donar positiu un home a Encamp que va bolcar el cotxe i va resultar ferit.

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des...