Sociedad
OBRES PÚBLIQUES

La carretera de la Rabassa es reobre amb pas alternatiu

Tècnics del comú han hagut de fer despreniments controlats dels blocs rocosos intestables després del corriment d'ahir a causa de les intenses pluges

Operaris del comú de Sant Julià netejant la carretera de Juberri després del despreniment de roques d'ahir al vespre. / Comú de Sant Julià de Lòria

Sant Julià de Lòria

La carretera de la Rabassa ja s'ha obert amb pas alternatiu després del despreniment d'ahir.

Segons ha comunicat el comú de Sant Julià de Lòria, les intenses pluges van provocar ahir al vespre la caiguda de rocs a la calçada, al quilòmetre 4 de la CS 130 al tram entre el residencial Auvinyà i l’entrada a Juberri. Davant del perill de més despreniments, es va decidir tallar la via per motius de seguretat i per accedir a Jueberri els vehicles s'havien de desviar per Aixirivall i La Peguera.

A primera hora d'aquest matí, el comú ha convocat una reunió d'urgència amb un equip d'enginyers per avaluar la situació i com a resultat, s'ha iniciat el procés de despreniment controlat dels blocs rocosos intestables.

Així mateix, els treballadors del comú han fet tasques de sanejament de la via al llarg de tot el matí, així com la neteja de la calçada, de manera que el trànsit s'ha restablert ja aquest migdia tot i que amb pas alternatiu.

Más información

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00