Economía y negocios
INNOVACIÓ

Marsol prepara un pla estratègic per atraure empreses d'alt valor afegit

El presentarà l'any vinent segons ha avançat durant la compareixença legislativa d'aquest divendres

Conxita Marsol abans de la compareixença legislativa sobre Grifols. / ANA

Marsol presentarà l'any vinent un pla estratègic per atraure empreses d'alt valor afegit.

Ha estat un anunci que ha fet la ministra d'Empresa, Conxita Marsol, durant la compareixença legislativa i ha avançat que a inicis de l'any vinent en faria una altra per explicar les línies que estan dissenyant per convertir Andorra en un centre d'atracció d'empreses relacionades amb la ciència i les noves tecnologies. En aquest punt, ha avançat que són unes quantes les que ja estan instal·lades al país que treballen aquests camps i el que cal és identificar-les, i aconseguir que altres empreses mitjanes de fora completin l'àrea d'innovació amb la qual volen convertir tot el país.

D'aquí, el programa d'ajuts que va comunicar aquesta setmana, que estarà dotat entre mig milió i un milió d'euros, també inclourà la participació de la Universitat d'Andorra perquè actuï com a element d'atracció.

Marsol considera que la innovació és fonamental per diversificar l'economia, però admet que tots els països treballen per aconseguir que empreses d'aquest sector s'instal·lin als seus territoris, és per això que de manera proactiva les aniran a buscar.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00