Economia y negocios

Recoder: ' Ryanair només compleix els contractes només quan li convé'

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, ha censurat que Ryanair només compleix els contractes quan li convé, i ha acusat a l'aerolínia d'haver demostrat un incompliment "constant i reiterat" dels acords als quals va arribar amb el tripartit.

Preguntat en el ple del Parlament sobri les negociacions entre el Govern i l'aerolínia perquè aquesta segueixi operant a Girona i Reus, s'ha interrogat: "Com volen que negociem si el precedent és que la companyia, quan entén que el que ha signat no li convé, ho deixa de complir?"

Avió de Ryanair

Avió de Ryanair

Recoder ha sostingut que Ryanair no és una aerolínia com les altres perquè, malgrat ser "eficaç" en la prestació de serveis, té un comportament impropi que no té equivalent en el món de l'aviació.

Ha recordat que l'aerolínia té contractes vigents a Reus i Girona, i ha lamentat que la seva actitud dificulta les negociacions que manté amb l'Executiu per a renovar la seva presència en els aeroports catalans més enllà de Barcelona.

Más información

La diputada de ERC Carme Capdevila ha criticat que el Govern català ha reaccionat "massa tard" en les negociacions amb la companyia i li ha retret que no sap dur les converses de forma discreta. "Vostès han practicat el seu esport favorit, que és l'amenaça", ha dit a Recoder l'exconsellera, que ha advertit a l'Executiu català que és el responsable directe que s'hagin perdut molts diners i molts llocs de treball en l'entorn de l'Aeroport de Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00