Economia y negocios | Actualidad

El Govern català afirma que té l'obligació moral d'estudiar a fons el projecte Eurovegas

Entén la distància del PSC amb el projecte, però acusa de fer populisme als que lliguen el projecte a les màfies i a l'esclavatge. El portaveu, Francesc Homs, celebra que Barcelona estigui en igualtat de condicions amb Madrid

(ACN)

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha defensat que l'executiu català té "l'obligació moral" d'estudiar a fons el projecte d'Eurovegas en un moment de crisi i d'atur. "Es mereix o no es mereix la gent que està a l'atur que ens donem un temps per mirar-ho a fons? Des del Govern pensem que sí", ha opinat en roda de premsa, on ha acusat de fer populisme a aquells sectors, entre ells ICV que lliguen el complex de Sheldon Adelson a les màfies i a l'esclavatge. Això sí, Homs entén la distància que ha agafat el PSC a l'espera de conèixer més detalls, i ha assegurat que un cop es prengui la decisió, iniciaran un procés de negociació basat en la seriositat, la concertació i la transparència.

Más información

Francesc Homs, ha tret ferro a l'ajornament de la decisió sobre la ubicació del macrocomplex d'oci Eurovegas i ha atribuït al mèrit de la Generalitat que la candidatura catalana estigui, ha dit, "en igualtat de condicions" amb la de Madrid.

En roda de premsa després dels contactes amb la delegació de la companyia Las Vegas Sands que ha visitat avui Catalunya, Homs ha afirmat que no l'ha "sorprès" que el director general de Las Vegas Sands, Michael Leven, situés la decisió sobre la ubicació al setembre, una demora que "ja contemplava la Generalitat", ha dit.

Homs ha precisat que, després d'una visita als terrenys oferts per la Generalitat, la delegació de Las Vegas Sands s'ha reunit amb una delegació encapçalada pel president català, Artur Mas, i de la qual han format part també els consellers, Francesc Xavier Mena (Empresa i Ocupació), Andreu Mas-Colell (Economia) i Lluís Recoder (Territori).

El portaveu de l'executiu, que ha precisat que a la tarda la Generalitat ha mostrat les instal · lacions del Port de Barcelona a aquests inversors, ha afirmat que l'Administració catalana està immersa en un procés de "seducció" amb Las Vegas Sands.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00