La Graderia Andorra
Más deportes

La Federació Internacional de Triatló creu que en dos o tres anys Sant Julià podria tornar a acollir un Campionat del Món d'hivern

Així ho ha exposat el secretari general de l'organisme federatiu, Antonio Fernández, a La Graderia especial que hem realitzat des de la plaça de la Germandat en el marc de l'Andorra Multiesport Festival

Ràdio Ser Principat d'Andorra

ANDORRA

Explica que han decidit que la parròquia acollís per segon any la competició perquè volien donar una nova oportunitat després que l'any passat la pandèmia privés molta gent de poder venir. Enguany són 256 corredors de 22 països.

Fernández assegura que es troben molt a gust a Andorra i ha parlat bondats de Naturland. Ha manifestat que l'any vinent amb tota seguretat acoliirà una prova de la Copa del Món de Triatló d'hivern i podria també ser la seu del Campionat d'Europa. Sobre quan poden tornar els campionats del Món, creu que cal deixar passar dos o tres anys.

Sobre la prova de demà, el director de de la cursa, Gerard Riart, ha explicat que hi ha hagut uns petits canvis en la direcció del tram de bicicleta degut a les plaques de gel que hi ha. Confia que la qualitat de la neu sigui la més òptima possible per als triatletes.

De la seva banda, el director regional per al sud d'Europa d'Irnonman, Agustí Pérez, ha destacat la importància que enguany hi pugui haver públic, el que permetrà donar un major espectacle a les proves. Així mateix, el secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, ha destacat la importància d'aquesta segona edició perquè suposa donar vida no només a la parròquia sinó al país amb un esdeveniment d'aquestes característiques.

Així mateix, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha aprofitat per anunciar que Naturland és probable que aculli durant el mes de juny una prova del mundial de bikecross.

Ha posat de relleu que durant aquests dies hi ha un 100% d'ocupació a la parròquia.

La Graderia ha comptat amb el patrocini de Financera d'Assegurances.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00