Ocio y cultura

Pilar Codony: "Gent que hi vol viure, passejar o anar-hi a buscar bolets n'hi ha molta, però a pagès el que necessitem és gent que hi vulgui treballar"

L'escriptora i veterinària banyolina guanya el premi Documenta amb la seva primera novel·la 'Distòcia', ambientada "a pagès" i on toca la maternitat i les relacions entre persones i animals.

Distòcia, el primer llibre de Pilar Codony.

Distòcia, el primer llibre de Pilar Codony. / L'Altra Editorial

Banyoles

Pilar Codony segueix fent de veterinària -abans de vaques de llet i ara vedells i porcs d'engreix- mentre comença amb fer-se un nom com a escriptora amb la seva primera novel·la, 'Distòcia', un text on toca la maternitat, l'amor entre dues vaques, les relacions que es teixeixen "a pagès" entre animals i persones "i moltes coses més" i que ha estat premiat amb el Documenta. Un guardó per a escriptors menors de 35 anys que han obtingut en el passat autors consolidats com Irene Solà, Jordi Nopca, Bel Olid o Vicenç Pagès Jordà, entre d'altres. Escolta l'entrevista que li ha fet a l'#AquiGirona la Berta Artigas Fontàs.

Aquí Girona, Pilar Codony, escriptora

09:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645775641614/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00