Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El triplet del 2015 acaba condicionant la manera de gestionar la plantilla"

Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero presenten al 'Què t'hi Jugues!' el llibre 'De la gloria al infierno'

Barcelona

'De la gloria al infierno' és el llibre de Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero que explica 'la desintegració del Barça del triplet' i els detalls de què va passar entre l'adéu de Neymar i l'adéu de Messi. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' n'hem parlat amb els autors del llibre. "És un relat del que ha passat en els últims anys al Barça. Molts socis i aficionats es pregunten per què estem on estem i crec que hem aconseguit respondre a moltes preguntes", ha detallat Sique Rodríguez a SER Catalunya, mentre que Sergi Escudero ha afegit: "està tot explicat amb exemples que defineixen molt bé la caiguda del Barça".

Per altra banda, Adrià Soldevila ha volgut destacar una paraula que es repeteix al llarg del llibre. "La paraula por es va repetint des del principi i fins al final. Moltes persones amb qui hem parlat per confeccionar el llibre diuen que Bartomeu, en totes o gairebé totes les decisions que ha pres al Barça ha actuat amb por", ha explicat, i ha afegit que "les decisions de Bartomeu estaven preses no des de la seguretat, sinó des de la inseguretat".

Sique Rodríguez, Adrià Soldevila i Sergi Escudero han explicat que el llibre té moltes anècdotes perquè criden l'atenció i, sobretot, ajuden a entendre la situació. "L'estiu del 2017, quan Neymar marxa, el Barça se'n va de gira als Estats Units, allà Neymar juga l'últim partit i quan agafa l'avió que el porta a Estats Units ell va borratxo", ha explicat Sique Rodríguez al 'Què t'hi Jugues!', qui ha afegit també altres detalls del llibre. "Des que marxa Neymar, amb 13-14 mesos el Barça renova a 7 jugadors i ho fa per por a que marxin i a que la gent els critiqui per deixar escapar estrelles", ha dit.

"El triplet del 2015 acaba condicionant la manera de gestionar la plantilla. Una persona molt propera a Bartomeu ens deia que tot s'explica molt fàcil: ens va faltar valentia per rejovenir una plantilla que ho havia guanyat tot", ha sentenciat Sique Rodríguez a SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad