Ocio y cultura

'La Ventana' des de Mas Miró

Francino i tot el seu equip han emès el programa des de l'epicentre creatiu del pintor

'La Ventana' des de 'Mas Miró'

'La Ventana' des de 'Mas Miró'

Reus

El lloc que va inspirar la creació artística de Miró, Mas Miró, s'ha convertit en un estudi radiofònic per un dia: el programa líder d'audiència a les tardes, 'La Ventana', s'ha emès aquest divendres des de Mont-roig del Camp. Carles Francino ha obert l'espai situant-se al punt exacte on el geni va situar el seu cavallet per pintar el quadre 'La Masia', acompanyat pel prescriptor d'art Miquel del Pozo.

El taller de Miró

00:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1650884942597/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb ell i amb la directora de Mas Miró, Elena Juncosa, juntament amb el president de la Fundació i alcalde, Fran Morancho, han parlat de la figura de l'artista, del que va suposar per ell aquest racó de món o de la transcendència de la seva obra.

Reportatge: Miró, a ulls dels nens

03:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1650884786977/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'actuació del cantant Ramon Miravet, un reportatge de la visió dels nens de l'escola Joan Miró de Miami o la unitat de vigilància lingüística d'Isaías Lafuente són alguns altres dels continguts que pots recuperar aquí:

La Ventana des de la Fundació Joan Miró.

Carles Francino obrint 'La Ventana'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00