Sociedad

La sanitat animal en el sector porcí

Quin és el futur que preveu el Grup de Sanejament Porcí ? A debat en el CEEILleida

JORDI BALIELLAS Veterinari GSP. ROSA GALLART Enginyera Agrònoma GSP VICENS ENRIQUE-TARANCON Veterinari Coordinador GSP Mercè March, cap de continguts Ràdio Lleida-SER / foto: Ràdio Lleida

El GSP i el futur de la sanitat animal en el sector porcí

30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000030726/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

El sector porcí porta des del setembre de l’any passat acumulant pèrdues, set mesos en els quals els número rojos s’han anat menjant els beneficis acumulats de campanyes anteriors i la situació no té aparences de millorar a curt termini. Així es desprèn de l’últim observatori del sector fet públic per la conselleria d’Acció Climàtica. Situa el preu de venda net del mes de març passat en 1,27 euros per quilo viu. Representa un fort increment respecte a l’euro pelat que havia registrat al novembre, desembre i gener passat. En realitat, no es veia una cotització tan elevada des del mes d’agost, quan el sector encara guanyava diners.

El Grup de Sanejament Porcí (GSP) és una associació sense ànim de lucre que estructura al sector porcí de Lleida, Aragó i altres zones de la resta de l’Estat. JORDI BALIELLAS CAPDEVILA – Veterinari GSP Lleida. ROSA GALLART ARENAL – Enginyera Agrònoma GSP Lleida. VICENS ENRIQUE-TARANCON DELMÀS – Veterinari Coordinador GSP Lleida

Amb ells parlem de: • De Millores Tècniques Disponibles; • De Nitrògen de Referència (consisteix en establir un límit màxim de nitrògen que pot aplicar en zona vulnerable cada granja).• De la reducció d'ús d'Ab (síndrome reproductiu i respiratori porcí) • De matèries primeres. • De com es troba el sector. Pesta porcina...

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad