Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

El protocol de la Fundació del FC Barcelona contra el bullying

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Marta Segú, directora de la Fundació, per conèixer els detalls d'aquesta iniciativa

El protocol de la Fundació del FC Barcelona contra el bullying

07:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1651495537456/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui 2 de maig és el 'Dia Internacional contra el Bullying' i la Fundació del FC Barcelona ha creat una eina contra l'assetjament, que posa a disposició d'entitats esportives i de famílies per tal de combatre el bullying a l'esport formatiu. Al 'Què t'hi Jugues!' n'hem parlat amb Marta Segú, directora de la Fundació. "La Fundació està treballant des del 2018 amb el tema del bullying. Hem fet un programa de prevenció del bullying escolar, on hi ha una prevalença del voltant del 25% de nens i nenes entre 6 i 12 anys que han patit en algun moment bullying, però el que ens interessava molt com a club, que tenim la Masia i l'esport formatiu, és prevenir el bullying en el món de l'esport", ha detallat Marta Segú a SER Catalunya.

"Hi ha molt poques dades i molt pocs estudis del bullying al món de l'esport", ha evidenciat Segú, qui també ha posat de manifest la manca de protocols. "La nostra feina ha estat elaborar un protocol específic pel bullying al món de l'esport, on el bullying és silenciós. Un nen/a que pateix bullying i deixa un esport, ningú sap ben bé perquè l'ha deixat", ha explicat la directora de la Fundació del FC Barcelona.

Finalment, Marta Segú ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que aquest protocol que han elaborat "el posem a disposició de tots els clubs esportius de manera totalment gratuïta i de manera desinteressada". "El bullying és un tema complex, que s'ha d'estudiar molt bé i s'han de prendre les mesures adequades", ha sentenciat la directora de la Fundació del FC Barcelona a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00