Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Martí Perarnau: "El Manchester City és joc i el Reial Madrid són jugades"

Al 'Què T'hi Jugues!' analitzem amb el periodista Martí Perarnau la tornada de semifinals de la Champions entre el Manchester City i el Reial Madrid

Martí Perarnau: "El Manchester City és joc i el Reial Madrid són jugades"

10:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1651580912775/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

A poc més de 24 hores de la decisiva tornada de semifinals de Champions League entre el Reial Madrid i el Manchester City, al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb el periodista Martí Perarnau, establert a Mèxic des de fa un parell de mesos. Perarnau pronostica que el del Bernabéu "serà un partit dels grossos". "Al partit d'anada el City va exhibir un gran joc que no va poder culminar i el Madrid va aprofitar la seva contundència amb els gols de Benzema i l'actuació de Vinicius. El partit de tornada serà de dimensions estel·lars, d'aquells que fan història a la Champions", ha afirmat en declaracions a SER Catalunya.

El periodista, a qui Pep Guardiola va recomanar llegir per entendre l'evolució del futbol, veu difícil fer un pronòstic per a un partit amb tant en joc. "Crec que pot passar de tot, que el City aconsegueixi establir els seus patrons de joc o que el Madrid aconsegueixi la victòria mitjançant jugades. Veurem què s'imposa aquest dimecres". Perarnau ha afegit: "Col·lectivament l'harmonia de joc del Manchester City és superior a la del Madrid, però el conjunt blanc té jugadors formidables, la Champions és el seu jardí i no m'atreviria a fer un pronòstic." Perquè en una competició com la Champions, ha recordat en una conversa amb Lluís Flaquer, tot pot passar: "No es compon només dels paràmetres habituals del futbol. Té el plus del pes de la samarreta, de la història, de les vegades que han jugat una final... I en aquest sentit és evident que el Madrid és el rei. Tots coneixem l'esperit lluitador dels blancs a la Champions, perquè la sent com a pròpia."

Sens dubte gran part dels focus demà se centraran en Pep Guardiola i en la possibilitat de classificar-se per a una nova final de la màxima competició continental. "Ell no necessita guanyar una altra Champions per formar part dels cinc millors entrenadors de la història del futbol; tant pel nombre de títols aconseguits fins ara com per les seves capacitats innovadores i tot el que ha aportat al futbol, ja s'ho ha guanyat. Igual que ningú pot discutir la qualitat de Messi tot i no haver guanyat un Mundial, el mateix passa amb Pep Guardiola", ha sentenciat Perarnau. I en relació al rebuig que genera la figura del tècnic citizen a Madrid, l'autor de Herr Pep ha afirmat: "Una persona com el Pep, radicalment català, amb opinions pròpies, fortes i clares, que és capaç de dir allò de "el puto amo" al cor del madridisme, genera una animadversió profunda que no minvarà mai, en tot cas augmentarà, però a ell crec que li importa zero".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00