Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Florentino va fitxar Mourinho per aturar a Pep, no per fer gran al Madrid"

Lluís Flaquer i Ramon Besa conversen des del pub 'The City Tavern' el dia que el Madrid rep al Manchester City a la tornada de les semifinals de la Champions

"Florentino va fitxar Mourinho per aturar a Pep, no per fer gran al Madrid"

17:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1651667251727/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui el Manchester City de Pep Guardiola visita el Bernabéu al partit de tornada de les semifinals de Champions després del 4-3 de l'anada. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat tota la prèvia que envolta aquest partit amb Ramon Besa des del pub 'The City Tavern'. "Guardiola a Manchester té la comoditat de treballar, cosa que no va tenir al Bayern, i el factor de la premsa. A Anglaterra es diferencia entre la premsa seriosa i la populista", ha afirmat a SER Catalunya.

D'altra banda, en aquesta edició de la Champions hi ha hagut polèmiques entre Pep Guardiola i Simeone i ara també amb el Reial Madrid. Ramon Besa, ha analitzat aquestes polèmiques i el paper de la premsa actual. "Tot el que ha passat amb l'Atlético de Madrid és una trampa. Agafen el tall de veu i el matxaquen tot el dia", ha comentat sobre una manera de fer premsa que ell considera contraproduent pel món periodístic.

A més, Besa ha recordat la figura de Mourinho i com aquesta va revolucionar el món de la indústria mediàtica entre Barcelona i Madrid. "Aquest escenari tan complicat ve des de l'aparició de Mourinho. Jo no recordo unes relacions entre la premsa de Barcelona i Madrid tan agres abans de Mourinho", ha assegurat, i ha valorat també que "Florentino va fitxar Mourinho per aturar a Pep, no per fer gran al Madrid".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00