Aquí, amb Josep CuníAquí, amb Josep Cuní
Sociedad

Lluís Pinós: "La Generalitat, en el fons, no està promovent d’una forma decidida les energies renovables"

A l’Aquí Cuní, un dels autors de l’estudi “Transició energètica: hi som a temps?”

ENTREVISTA Lluís Pinós vicepresident de la Comissió d'Energia dels Enginyers Industrials de Catalunya. “La Generalitat no està promovent d’una forma decidida les energies renovables”

ENTREVISTA Lluís Pinós vicepresident de la Comissió d'Energia dels Enginyers Industrials de Catalunya. “La Generalitat no està promovent d’una forma decidida les energies renovables”

23:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1651652278_514_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest dimarts s’ha presentat l'estudi: ‘Transició energètica: hi som a temps? Estudi sobre els reptes i els deures per aconseguir la descarbonització a Catalunya’. L’informe del Col·legi d’Enginyers Industrials s’ha fet amb la voluntat de ser una eina d'ajuda als ens públics i privats que hauran de prendre decisions i mesures per dur a terme aquesta transició.

El Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya posa en dubte l'estratègia del govern català per assolir la transició energètica l'any 2050. Asseguren que és massa optimista, que es queda curta amb la previsió de demanda elèctrica i alerta que tampoc ha calculat bé la quantitat d'eòlica i fotovoltaica que caldrà instal·lar per assolir els objectius.

De tot plegat n’hem parlat amb Lluís Pinós, vicepresident de la Comissió d'Energia dels Enginyers Industrials de Catalunya i un dels autors de l’estudi que ha advertit: “Cal fer una descarbonització amb energies renovables. I la Generalitat, en el fons no està promovent d’una forma decidida aquestes energies”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00