Fútbol

L'Atlètic Escaldes podria jugar al comunal el partit de la Conference League

El president de la FAF, Fèlix Álvarez, diu que han preadjudicat les obres per construir un estadi a Encamp

Una votació durant l'assemblea extraordinària de la FAF / faf

Andorra la Vella

El FC Andorra es va comprometre que la gespa de l'Estadi Comunal estigui canviada el 14 de juliol, dia que els escaldencs jugaran la tornada de la primera ronda d'aquesta competició europea contra el Gzira de Malta. D'aquesta manera, el partit es podria disputar allà. Així els ho va comunicar el club tricolor al Govern i a la Federació Andorrana de Futbol en la reunió que van fer divendres a la tarda, i de la qual n'ha parlat el president de la FAF, Fèlix Álvarez, als micròfons del programa Soroll d'aquesta casa.

La setmana passada la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, va comunicar la voluntat d'ajudar al FC Andorra i esperava arribar a una entesa aquesta mateixa setmana. D'aquesta manera, si tot va segons el previst, només l'UE Santa Coloma jugaria al Nacional i les obres de remodelació per adequar-lo a les exigències de la Lliga Smart Bank, podrien començar tan bon punt acabi el duel.

Per altra Álvarez també ha matisat les declaracions que va fer abans de l'assemblea extraordinària de la FAF, que es va fer la setmana passada, al respecte a la construcció del nou estadi que volen fer a Encamp. Diu que es farà segur i que estan valorant quins elements del projecte inicial es poden traslladar a una segona fase per abaratir el cost de l'obra.

De fet, ja han fet la preadjudicació i esperen definir el projecte real per començar les obres.

Finalment, ha comentat que l'augment d'equips a la lliga Multisegur Assegurances es fa per donar-li més competència als grans, els quals cada cop estan més allunyats econòmicament i, qualitativament parlant dels més modestos.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00