Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Sociedad

Salut elimina els cribratges de la Covid-19 a l'hospital i centres sociosanitaris

La baixa incidència de la malaltia ha permès flexibilitzar les mesures

Façana de l'edifici d'El Cedre / Arxiu ANA

Andorra la Vella

La baixa incidència de la malaltia ha permès al Consell de Ministres flexibilitzar algunes de les mesures que estaven encara vigents. El ministre portaveu, César Marquina, ha explicat que es deixaran de fer cribratges periòdics per detectar el virus tant al personal com als usuaris de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i de les residències. Així mateix, també es podran determinar les persones que poden visitar els pacients, ja que s'ha aixecat la restricció de les visites.

Aquest alleugeriment de les mesures també afecta l'ús de la mascareta. Segons Marquina, deixa de ser obligatòria per als usuaris de les consultes dels logopedes, fisioterapeutes i ortodontistes. Els professionals sí que l'hauran de dur i continua l'ús obligatori en tots els centres mèdics.

Pel que fa a les dades epidemiològiques, en la darrera setmana s'han detectat 11 nous casos de coronavirus i els actius baixen a 18, és a dir 12 menys que ara fa set dies, gràcies a les 23 altes. Les defuncions es mantenen en 159 i no hi ha cap persona ingressada a l'hospital.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00