Economía y negocios

L'Esports City League costarà 100.000 euros

És una de les competicions amateurs de videojocs més importants i tindrà parada per primer cop al Principat

El ministre d'Economia en funcions, Jordi Gallardo, i els representants d'Encom, Arturo Castelló i Oscar Yáñez / ANA

Andorra la Vella

Ho ha xifrat la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, durant la presentació de l'acord amb Encom, l'empresa que organitza la competició a Espanya, i que és un referent del sector. Segons ha explicat, la parapública farà aquesta inversió que inclou l'organització de la lliga a Andorra, la final que es farà al maig al Pavelló de Govern i que servirà de classificació per accedir al DreamHack de València, l'escenari final on van els millors competidors.

Al seu costat el ministre d'Economia en funcions, Jordi Gallardo, ha destacat que fa temps que buscaven una entesa com aquesta, ja que assegura continuïtat amb un projecte tan important com és el desenvolupament dels esports al país. En aquest punt ha recordat que és un dels sectors pel qual van apostar des de l'inici del mandat per diversificar l'economia i que també contribuirà al turisme.

Recordar que l'Esports City League és una competició virtual amb quatre jocs, més un darrer que es farà en format presencial durant la final i es preveu que vinguin entre 4.000 i 6.000 persones entre competidors i familiars. En aquest sentit, els responsables d'Encom, Arturo Castelló i Oscar Yáñez han ressaltat el vessant d'entreteniment que tindrà, i per això, l'acompanya una oferta complementària important, amb una batalla de galls, un 'meet & greet' amb personalitats reconegudes del sector o un concert musical a càrrec d'una artista que amb piano interpreta les bandes sonores dels jocs més populars.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad