Política

Pallarés tem l'efecte rebot quan s'elimini la pròrroga automàtica dels contractes de lloguers

La candidata d'Acció ha tancat la campanya parlant del gran problema que hauran d'afrontar els polítics des del dia u quan es formi el nou Consell General: l'habitatge

Judith Pallarés durant un acte d'aquesta campanya electoral. / Acció

Andorra la Vella

La candidata d'Acció ha tancat la campanya parlant del gran problema que hauran d'afrontar els polítics des del dia u quan es formi el nou Consell General, i que és l'habitatge, diu. En aquest sentit, ha reforçat el missatge que ha llançat durant els darrers dies amb la necessitat de fer noves promocions de col·laboració publicoprivada i destinar-les a lloguers a preu assequible, o també, la proposta de crear un registre de la propietat per conèixer els propietaris dels pisos buits.

En aquest punt, entén que cal retirar la moratòria sobre la renovació dels contractes de lloguer, però que cal fer-ho en la mesura que hi hagi un parc immobiliari públic suficient, per evitar el repunt que previsiblement passarà.

Quant al balanç de la campanya, la candidata afirma que han treballat molt per intentar que el seu missatge arribi a l'electorat i espera que siguin decisius per marcar l'agenda política. Malgrat tot, avisa que passi el que passi el diumenge, seguiran treballant perquè han vingut per quedar-se.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00